Willy Woo: Quarter Four vil være ganske snill mot Bitcoin

I følge de nyeste kartene og innsiktene fra kryptoeksperter og analytikere, vil fjerde kvartal i år være ganske snill mot bitcoin.

Vil disse siste månedene være bra for Bitcoin?
Tidligere er fjerde kvartal alltid en viktig faktor for hvordan bitcoins prisutvikling vil være i de kommende månedene. I 2016 så vi bitcoin nå $ 1000-serien for første gang på omtrent tre år. Ikke siden 2013 hadde bitcoin klart å treffe et slikt mål. Dette satte scenen for valutaens massive prisoppgang som varte hele 2017.

Som vi alle husker, nådde valutaen sin heltidshøyde på nesten $ 20.000 per enhet. Det traff dette tallet i løpet av julesesongen det året, og etterlot alle kryptoentusiaster den største gaven de kunne håpe på. Imidlertid tok 2018 en stygg vending og så eiendelen gå inn i en tung bearish fase som varte store deler av året.

Da fjerde kvartal ankom, tok bitcoin et super stygt fall, og droppet fra $ 6000-området – der det hadde tilbrakt mesteparten av sommeren – inn i midten av $ 3000-området. Det varte i løpet av de resterende månedene av 2018 og omtrent fire måneder inn i 2019.

Nå som vi har kommet inn i de siste tre månedene av 2020, hevder mange nettsteder og kilder at bitcoin er i en „kjøpesone.“ Dataanalysefirmaet Glass Node hevder for eksempel at bitcoin har rammet sin største kjøpesone siden begynnelsen av mars, da coronavirus først begynte å spre seg på et internasjonalt nivå og slå mot landets største finansmarkeder.

På den tiden mistet bitcoin mer enn $ 6000 av prisen, og falt fra det lave $ 10.000-området i midten av februar helt inn i det høye $ 3000-området. Det tok bare to måneder å gjenopprette eiendelen, sannsynligvis fordi mange mennesker ble fascinert av bitcoins plutselige lave pris og begynte å kjøpe eiendelen på et mye mer seriøst nivå.

Analytikere som Willy Woo er enige med Glass Node og har gått til Twitter og andre sosiale medieplattformer for å uttrykke sine tanker og ideer. Woo tilbød nylig følgende tweet:

Forbered deg på et stort kvartal fire 2020 for BTC-folk (bla bla, de-kobling, bla bla, nye korrelasjoner). Vanskelighetsbåndet er en av mine mer pålitelige personlige favoritter.

Vi er på vei inn i den endelige nedtellingen
Tanken er at bitcoin, etter nylig å ha hatt en nedgang på $ 2000 (et fall fra rundt $ 12,400 til omtrent $ 10,400 for bare noen uker siden), er valutaen billigere og rimeligere for både nye kjøpere og langsiktige investorer som søker å legge til ytterligere bitcoin-enheter til porteføljene.

Et eget diagram utgitt av Bitwise forklarer at valutaen potensielt kan nå så høyt som $ 150 000 innen utgangen av 2021. Diagrammet bruker den tredje halveringen som skjedde i mai i fjor som støtte, og hevdet at valutaen vanligvis tar ett år eller mer etter halveringen til virkelig flytte seg inn i uber bullish territorium.

Comments are closed.