Nøgle Bitcoin prisindikatorer signal tyre købte $ 43K gentest

Nøgle Bitcoin prisindikatorer signal tyre købte $ 43K gentest

Bitcoins seneste fald på 26% sendte svage hænder, der kørte for bakkerne, men derivatdata viser, at BTC’s opsætning stadig er bullish.
´
Bitcoins (BTC) alvorlige fald på 26% fra dets højeste $ 58.300 den 20. februar injicerede lidt bearishness på markedet, men set fra et teknisk perspektiv var det rent psykologisk, da det digitale aktiv med lethed havde $ 43.000 support. Denne nedadgående bevægelse fik Bitcoin Bank indikatorer som Crypto Fear & Greed Index til at ramme 38, det laveste niveau i fem måneder.
Bitcoin-pris i amerikanske dollars på Coinbase. Kilde: TradingView

Selvom en tilbagegang på $ 15.400 kan virke usædvanlig, skete der 25% og endnu større korrektioner ved seks separate lejligheder i løbet af 2017 bull run. Desuden, da BTC først nåede en heltidshøjde på $ 42.000 den 8. januar, skete der en negativ svingning på 31,5% til $ 28,750 i de følgende to uger.

Da Bitcoin forsøgte at etablere en bund, fjernede derivatkontrakter ethvert bullish signal og viste øjeblikkeligt bekymrende data. For eksempel faldt den åbne rente på futures med 22% efter at have toppet sig til 19,1 mia. Dollar den 21. februar.

Som afbildet ovenfor, i betragtning af virkningen af ​​udløb ved udgangen af ​​måneden, faldt den åbne BTC-futures interesse med 22%. Skønt det er betydningsfuldt, er de resterende $ 14,9 milliarder stadig 44% over den foregående måneds data.

Derivatindikatorer holdes stabile, hvilket indikerer et sundt marked

Ved at måle futureskontraktspræmien til de nuværende spotniveauer kan man udlede, om professionelle handlende læner sig bullish eller bearish. Markederne skal typisk have en lidt positiv årlig rente, en situation kendt som „contango“.

Selv om præmien på en måned med futureskontrakter blev nedtonet fra den ultra-bullish 6% -rate, der blev set i midten af ​​februar, formåede den at opretholde niveauer over 1,2%. Den årlige ækvivalent er en top på 70% sammenlignet med den nuværende sats på 17%. Derfor indikerer præmien på futures kontrakter, at enhver overdreven gearing fra købere er elimineret, men vi er ikke i nærheden af ​​et bjørnemarked.

I mellemtiden måler BTC-optionerne 25% delt skævhed, hvordan de neutrale-til-bullish opkald er prissat sammenlignet med tilsvarende bearish put.

Indikatoren fungerer som en optionshandlers frygt og grådighed og sad på -5% indtil den 21. februar, hvilket betyder, at beskyttelsen opad var dyrere. I løbet af den sidste uge flyttede 25% delta skævhed til en neutral zone, der sidst blev set for næsten fem måneder siden.

Dette bekræfter yderligere manglen på desperation fra markedsproducenter og tophandlere, mens de makulerer tegn på den overdrevne optimisme, der blev set i januar.

Fraværet af bearishness under et nedbrud er et godt signal

Da institutionelle investorer fortsætter med at strømme til rummet, har Bitcoins volatilitet en tendens til at have en mindre indvirkning på derivatmarkederne. For at illustrere denne nye situation var både BTC futures og option markeder indikatorer langt fra blinkende nogen røde flag på trods af prisfaldet på 26%.

Bitcoins positive nyhedsstrøm og institutionelle investorers interesse er sandsynligvis uskadet efter den seneste gentest på $ 43.000. Når virksomheder og gensidige fonde akkumulerer Bitcoin, skal disse træk således fortolkes som købsmuligheder i stedet for at indramme fald som katastrofale.

Comments are closed.