Hegic har samarbetat med Toxicpoeth för att lansera

Hegic har samarbetat med Toxicpoeth för att lansera en unik NFT-samling

Få dagliga kryptomöten och veckovisa Bitcoin-marknadsrapporter levererade direkt till din inkorg.

  • Samlingen kallas „The Hegic Citadel Collection.“
  • Varje NFT från denna samling innehåller inlösenbara engångsbelöningar.
  • Användare kommer att kunna köpa denna samling från Rarible-marknaden.

Hegic har lanserat en ny NFT-samling i samarbete med Toxic Poeth. Denna samling firar Hegic-protokollet närmar sig 100 miljoner dollar i kumulativ handelsvolym.

Cypherpunk NFT: er

Det finns sex olika NFT: er som användare kan köpa från den här samlingen. Varje kort erbjuder innehavarna Bitcoin Bank ett unikt konstverk och belöningar.

Priset varierar från 0,0088 ETH för det billigaste konstverket till en häpnadsväckande 888,8 ETH för de dyraste.

Vad som skiljer dessa digitala samlarobjekt från resten är att var och en av dem kommer med belöningar. Dessa är tillgängliga för ägaren av NFT, och de kan lösas in på Hegic-plattformen. Dessa belöningar sträcker sig från konstfiler till mer exotiska belöningar, till exempel alternativ för ETH / WBTC.

Efter att en användare har löst in sina belöningar förlorar NFT sin funktionalitet eftersom belöningarna inte längre är tillgängliga för framtida köpare. Användare som köper samlarobjektet direkt från Toxic Poeth har full tillgång till alla förmåner som deras NFT berättigar till.

”Konstverken är en samling med begränsad upplaga av världens första funktionella konstverk som NFT. Ett stort steg framåt för hela det digitala konstutrymmet, säger Toxic Poeth till Crypto Briefing.

Alla belöningar betalas ut retroaktivt från Hegic Development Fund

Alla digitala samlarobjektägare får tillgång till en privat chatt med Hegic-teamet. Efter att ha försett teamet med bevis på transaktionen kommer pengarna att betalas ut dagligen.

Comments are closed.