Bitcoin-prisen har returnert til støtteområdet på $ 11.200

Bitcoin-prisen falt mer enn $ 400 tidlig torsdag 3. september, noe som utløste alarm blant oksene som allerede slet med en to-dagers utsalg.

Det bratte fallet var imidlertid noe forventet, med tanke på at det var en tilstrømning av mer enn 90 000 BTC fra hvaler til noen av de største kryptobørsene bare en dag før.

Data fra blockchain analytics-plattform Chainalysis antyder at det var den høyeste enkeltdagsøkningen på mer enn en måned, og dermed ga inntrykk av at mange handelsmenn var opptatt av å selge til nær $ 12.000.

BeInCrypto teknisk analytiker Valdrin Tahiri fordypet seg i mulige årsaker som kan ha utløst dagens kraftige fall av BTC / USD-paret (sammen med muligheten for ytterligere prisfall). Fortsett å lese for mer om det og andre store historier fra dagen i BeInCryptos nyheter om kryptovaluta for 3. september.

Hva forårsaket at Bitcoin falt så raskt?

2. september skapte prisen en bearish oppslukende lysestake som tok prisen tilbake til støtteområdet rundt $ 11.200. Nedgangen skjedde med betydelig volum, og økte legitimiteten til flyttingen. Hvis prisen skulle synke fra dette støtteområdet, ville neste bli funnet i nærheten av $ 10 800.

Dette området inneholder flere lave veker fra begynnelsen av august. På den daglige tidsrammen viser tekniske indikatorer ikke tegn til en reversering ennå.

COMP-prisen har økt med en akselerert hastighet siden 25. august da den nådde et lavpunkt på $ 161. Rallyet fortsatte til 1. september, hvor COMP nådde en heltidshøyde på $ 272,61.

Prisen falt kraftig neste dag og nærmer seg nå det mindre støtteområdet på $ 205. Hvis dette nivået mislykkes, vil neste støtte sannsynligvis bli funnet på $ 160. Tekniske indikatorer gir et blandet syn.

Nederlandsk NGO sender Bitcoin-hjelp til demonstranter i Hviterussland

En Nederland-basert NGO bruker angivelig bitcoin for å støtte demonstranter i Hviterussland i deres kamp mot den kontroversielle hviterussiske regjeringen. Yaroslav Likhachevsky og Alexey Kuzmenkov, de tekniske entreprenørene som grunnla NGO, er selv av hviterussisk opprinnelse.

Duoen er en del av en gruppe som frykter at presidentvalget 9. august ble rigget. Nyvalgt leder Alexander Lukashenko ser ut til å undertrykke enhver uenighet ved å bruke politiets brutalitet.

Prisene for sikring av eiendeler forutsier ikke inflasjon, sier BOE-analytiker

Gertjan Vlieghe, en analytiker ved Bank of England, har tatt en motstridende holdning til den utbredte oppfatningen om at gullpriser kan tjene som en pålitelig indikator for fremtidig inflasjon .

Vlieghe, som tidligere fungerte som obligasjonsekspert i Deutsche Bank AG, hevder at enhver økning og reduksjon i sikringsmidler reflekterer investorers følelser med hensyn til potensialet for inflasjon.

Vlieghe er en del av en gruppe analytikere som representerer Bank of England som har fått ansvaret for å studere COVID-19s innvirkning på økonomien for å bestemme fremtidige stimuleringstiltak. Vitnesbyrdet deres avslørte også at Storbritannias bruttonasjonalprodukt (BNP) sannsynligvis vil falle minst 9,5% i år.

Comments are closed.